Zuurstoftherapie

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor zuurstof? Onze therapieën worden door alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoed.

U kunt bij ons terecht voor alle vormen zuurstoftherapie

Zo leveren wij:
• Concentratoren
• Thuisvulsystemen
• Vloeibare zuurstof en zuurstofcilinders
• Mobiele zuurstofvoorzieningen
• Losse onderdelen en disposables


Voor verpleeghuizen

Wij leveren altijd een zuurstofvoorziening dat past bij de persoonlijke situatie van uw cliënt. Vindt u het prettig om producten in consignatie af te nemen? Verpleeghuizen bieden we de mogelijkheid om een voorraad op locatie aan te leggen. Ook verzorgen wij het volledige beheer. Dit stemmen we uiteraard volledig af op uw wensen. 

Gecontracteerd

We hebben een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland

Zuurstoftherapie thuis

Wilt u als (huis)arts kortdurige of langdurige zuurstoftherapie voorschrijven? Met ons aanvraagsysteem regelt u uw aanvraag makkelijk en snel.  Bij spoedgevallen zijn wij binnen 4 uur op locatie.


Persoonlijke begeleiding 

Tijdens de installatieafspraak geven we uitleg over het gebruik van het apparaat en uitgebreide schoonmaakinstructies. Bij langdurige zuurstoftherapie bellen we de patiënt twee weken na de installatieafspraak opnieuw. Tijdens deze afspraak bespreken we het verloop van de therapie.
 

Op vakantie dankzij VIVITRAVEL

Gaat de patiënt op vakantie binnen Nederland, dan voorzien we hem van een vervangende zuurstofvoorziening. Bij een vakantie in het buitenland voorziet onze plaatselijke vestiging de patiënt van zuurstof.
 

Wij staan 24/7 paraat

Ook voor hulp bij onderhoud, technische problemen en het gevalideerd desinfecteren van apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Snel regelen:

Wilt u meer informatie over zuurstoftherapie?