Longzorg

Alle respiratoire therapieën ondergebracht bij één partner. Het kan bij VIVISOL.

Hoe brengen we meer leven in de dag? Met die vraag in ons achterhoofd ondersteunen we dagelijks patiënten én zorgprofessionals. Soms komt het voor dat een patiënt niet meer baat heeft bij de therapie. We kijken dan graag samen met u naar de veranderende zorgbehoeften. Een aanvullende therapie kan al snel starten. Wil een patiënt met zuurstoftherapie op vakantie? Geen probleem. Met onze VIVITravel service zorgen wij voor zuurstof op locatie. Dat is het voordeel van samenwerken met een totaalleverancier. 
 

Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij spoed zijn wij binnen 4 uur op locatie.

Snel regelen:

Responsive Image

Onze therapieën:

Responsive Image

We bieden ondersteuning bij alle COPD-stadia

Hoe COPD zich ontwikkelt is bij iedereen anders. Door het bieden van de juiste ondersteuning, kan de levenskwaliteit van een patiënt aanzienlijk verbeteren. Als zorgpartner vinden we het daarom belangrijk om de patiënt goed te monitoren en waar nodig mee te bewegen. Wij bieden voor elk GOLD-stadium passende ondersteuning.

Uitzuigtherapie helpt bij overmatige slijmproductie of slikproblemen. Is er sprake van exacerbaties? Dan biedt nasal High Flow Therapie mogelijk verlichting. Zelfs voor thuisbeademing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren zowel apparatuur als de bijbehorende disposables.