VIVISOL

Ons Bedrijf

Vivisol is al jaren een vooraanstaande speler in het veld van medisch facilitaire thuiszorg. Onze dienstverlening omvat o.a. zuurstof-, OSAS- en aërosoltherapie, beademing, voeding en monitoring. Volgens een sterk patiënt-gericht en inmiddels nadrukkelijk beproefd, geheel eigen concept. Steeds in thuiszorgsituaties, rechtstreeks bij de patiënt, en altijd in nauwe samenwerking met zorginstellingen, artsen en zorgverzekeraars.

Vivisol Nederland is gevestigd in Tilburg, en is onderdeel van de internationale, beursgenoteerde SOL Groep, met hoofdzetel in Monza, Italië.

De organisatie heeft filialen in meer dan 20 landen waaronder Italië, Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Macedonië, Griekenland, Albanië en Servië. Het bedrijf heeft 5.000 service operators die meer dan 50.000 patiënten per dag helpen.

Vivisol heeft een op zichzelf staande management structuur met centra die verspreid liggen in het lokaal gebied - direct in contact met patiënten, ziekenhuizen, apothekers en inkopers - welke allen in een netwerk samenwerken en nauw in verbinding staan met het hoofdkantoor in Monza. Vivisol maakt nuttig gebruik van haar technische hulpmiddelen en vindingrijkheid en verhoogt de waarde van de ondersteuning van haar personeel door efficiënt om te gaan met mogelijkheden binnen het netwerk. Buiten de groep streeft Vivisol een verbeteringsbeleid na, door telkens technisch hoogstaande producten in haar traditionele en nieuw veroverde markten te introduceren.

Het motto van Vivisol is "Een betere kwaliteit van leven".

Vivisol maakt deel uit van de Sol Groep, die sinds 1927 medische en technische gassen en toepassingen daarvan produceert en distribueert. Efficiëntie van diensten, kwaliteit van producten en research & development met betrekking tot de toepassingen zijn voor de Sol Groep zaken van dagelijks belang. Evenzo houdt Sol rekening met de wensen van haar klanten in Europa en in de verschillende sectoren waar het actief is, zoals: energie en industrie, wetenschappelijk onderzoek, geneeskunde, thuiszorg, landbouw, ecologie, milieu en voedingsmiddelen technologieën.

De productiestructuur houdt zich bezig met alle werkzaamheden en stelt de Sol Groep in staat haar klanten tevreden te stellen met alle product- en sectorvereisten.

De productiefabrieken zijn pioniers op technologisch gebied en garanderen de allerbeste kwaliteit van producten. De groep voldoet aan de internationale normen van het ISO 9000. De distributie van producten is gebaseerd op een uitgebreid, geraamd en getimed netwerk.