VIVISOL

Zuurstoftherapie COVID-19

Wij begeleiden COVID-19 patiënten met zuurstoftherapie thuis. We voorzien de patiënt van zuurstof en indien gewenst monitoren we de patiënt op afstand.

Kwetsbare doelgroep

Wij ondersteunen u graag met het begeleiden van COVID-19 patiënten naar huis. Zo kunnen patiënten op een veilige manier thuis verder herstellen en vermindert de belasting op uw afdeling. En patiënten kunnen met een gerust hart naar huis. 

Zuurstofvoorzieningen

VIVISOL levert vloeibare zuurstof, gasvormige zuurstof en concentratoren, zowel vast als mobiel. We kijken altijd naar de mobiliteit van de patiënt, zodat de impact van de therapie zo klein mogelijk is. Dit vergroot de kans van slagen van de therapie en verhoogt de therapietrouw.

Uitgebreide begeleiding

Tijdens de installatieafspraak geven we uitleg over het gebruik van het apparaat en uitgebreide schoonmaakinstructies. Twee weken na de installatieafspraak bezoekt de service operator de patiënt opnieuw. Tijdens deze afspraak bespreken we het verloop van de therapie. Is er een storing? Wij staan 24/7 paraat. Bij spoedgevallen zijn wij binnen 4 uur op locatie.

Thuismonitoring

Naast zuurstof bieden wij ook de mogelijkheid tot monitoren van COVID-19 patiënten. 
Wij hebben tweemaal per dag contact met de patiënt om de status te controleren. Alleen als er iets verandert nemen we contact met u op. Zo verlagen we samen de druk op uw afdeling.
VIVISOL biedt 7 dagen per week begeleiding.

Meer hierover leest u hier.