VIVISOL

Voor KNO-artsen

VIVISOL ondersteunt graag in een succesvolle MRA-traject voor uw patiënten. Dit kan in het ziekenhuis bij u op de poli of in een van onze verwijspraktijken.

Waarom een MRA-beugel via VIVISOL?

  • NVTS-geaccrediteerde tandartsen
  • Werken volgens een vast protocol met zorgplan en rapportage
  • Modernste technieken zoals digitale mondscan en 3D-printing
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Alle zorg onder één dak

Indien gewenst verzorgen wij het totale zorgpad, inclusief intake en onderzoek door een NVTS-geaccrediteerde tandarts.
Wij regelen allereerst de machtingsaanvraag. Na akkoord komt de patiënt voor het intakegesprek en uitgebreid MKA-onderzoek bij de NVTS-tandarts samen met de MRA-consulent. Vervolgens plaatsen wij de beugel en geven een gedegen onderhoudsinstructie. De patiënt komt tweemaal terug voor controle, 4 en 12 weken na plaatsing. Tijdens deze afspraken begeleiden wij de patiënt en stellen de beugel zo in dat de patiënt weer zonder klachten kan functioneren. Wij brengen u als verwijzer op de hoogte van het verloop van de behandeling en verwijzen de patiënt terug voor een eventuele controle-P(S)G (slaaponderzoek). Wij volgen de patiënt middels jaarlijkse controle.

Begeleiding

VIVISOL werkt volgens een vast protocol en met een uitgebreid zorgplan. Op onze website mra.vivisol.nl vinden patiënten extra informatie over hun therapie. Zo zijn we er zeker van dat de patiënt maximale ondersteuning krijgt. Per patiënt ontvangt u van ons patiënt een rapportage. Op die manier blijft u ook op de hoogte van het verloop van de behandeling.

Multibrand

Ieder gebit is anders. We werken met meerdere merken MRA-beugels, zodat de patiënt altijd een passende oplossing krijgt.   

De snurkbeugel

Bij een AHI kleiner dan 5 en klachten, helpen we graag met een op maat gemaakte snurkbeugel. De patiënt komt eerst vrijblijvend op consult om alle mogelijkheden te bespreken.

Aanvragen MRA

Vraag een MRA-behandeling eenvoudig aan via het digitale aanvraagsysteem. De aanvraag komt direct binnen op de juiste afdeling en er wordt automatisch een dossier aangemaakt. Ook eventuele wijzigingen of het beëindigen van de behandeling geeft u eenvoudig door via het aanvraagsysteem.
Heeft u een account nodig? Mail dan naar hs@vivisol.nl.