VIVISOL

Voor NVTS-geaccrediteerde behandelaars

Kwalitatief goede zorg leveren staat bij VIVISOL voorop. Daarom werken wij exclusief met NVTS-geaccrediteerde behandelaars en volgens de laatste CAD/CAM technieken. Door de precisie van deze technologie ervaren patiënten het eindproduct als comfortabel. Dit is bevorderlijk voor de therapietrouw. 

Ondersteuning op maat

Interesse in MRA? Wij faciliteren bij het digitaal scannen van het gebit en het vervaardigen van de MRA-beugel. Indien gewenst komen wij langs voor een uitgebreide demonstratie. Door gebruik te maken van de mondscanner, kunt u tijdens de training patiënten zelf al behandelen. Als u geen 3Shape TRIOS-mondscanner heeft, dan stellen wij er een voor u beschikbaar.

Deelservice

Heeft u alleen gedeeltelijke ondersteuning nodig? Ook dan helpen we graag. Bijvoorbeeld voor het verzorgen van de machtigingsaanvraag en het leveren van de beugel, of alleen de intake en de plaatsing van de MRA-beugel.

Begeleiding

Op onze website mra.vivisol.nl vinden patiënten extra informatie over hun therapie. Zo zijn we er zeker van dat de patiënt maximale ondersteuning krijgt. 

Meer informatie

Wij dienen de machtigingsaanvraag voor u in en regelen met u de financiële afhandeling. Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden? Kom met ons in contact via 013-5231024 of mra@vivisol.nl.