VIVISOL

ViviTravel

ViviTravel

In de meeste gevallen is het mogelijk om medische zuurstof op het vakantie adres geleverd te krijgen; in binnen- en buitenland.

Zuurstof in het binnenland kunt u aanvragen door een aanvraagformulier "vakantielevering" minimaal 10 dagen voor vertrek (volledig ingevuld) op te sturen naar VIVISOL.

Zuurstof in het buitenland wordt verzorgd door onze unieke Vivitravel service. Voor het aanvragen van een vakantielevering in het buitenland moet u het aanvraagformulier "vakantielevering" minimaal 21 dagen voor vertrek (volledig ingevuld) opsturen naar VIVISOL.

Wanneer wij uw aanvraag niet tijdig ontvangen, zijn wij genoodzaakt om spoedkosten bij u in rekening te brengen. Deze spoedkosten bedragen €75,- in het geval van een binnenlandse aanvraag, en €150,- bij een buitenlandse aanvraag. Onder "niet tijdig" verstaan wij minder dan 10 dagen voor vertrek bij een binnenlandse aanvraag, en minder dan 21 dagen voor vertrek bij een buitenlandse aanvraag. 

Zuurstof in het vliegtuig gebruiken is mogelijk. U dient bij het maken van de boeking van uw vlucht direct aan de vliegtuigmaatschappij aan te geven dat u zuurstof wenst te gebruiken. Uw vliegtuigmaatschappij regelt samen met u deze voorziening in het vliegtuig.

Wij verzoeken u om voorafgaand aan het boeken van uw vakantie contact op te nemen met VIVISOL om te controleren of het mogelijk is om zuurstof op uw vakantiebestemming te ontvangen. Voor sommige vakantiebestemmingen buiten Nederland heeft u een Engelstalige Medische Verklaring van uw arts of specialist nodig; bijvoorbeeld voor Frankrijk. Deze verklaring dient u te samen met het vakantieformulier in te sturen.

De regelingen omtrent vergoedingen voor leveringen op vakantiebestemmingen verschillen per zorgverzekeraar. Onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren.

Klik hier voor het online aanvraagformulier Vakantielevering Zuurstof

Klik hier voor het hardcopy aanvraagformulier Vakantielevering Zuurstof

Belangrijk:

Hier vindt u een uitleg over vakantieleveringen van zuurstof in binnen- en buitenland.

VIVISOL noodnummers in het buitenland:

Italie 800-832004
Duitsland 02151-958-111
Duitsland (Zuid) 0821-24923-28
Belgie 068-270640
Frankrijk (Noord) 06-08623744
Frankrijk (Zuid) 06-09970111
Oostenrijk 0660-8335
Nederland 013-5231020