VIVISOL

VIVIACADEMY

VIVIACADEMY

Onder de vlag van VIVIACADEMY organiseren we trainingen op maat, symposia en cursussen voor zorgprofessionals. 

Onze kennis delen we graag. Daarvoor is de VIVIACADEMY in het leven geroepen. Onder deze noemer organiseren we bijvoorbeeld onze jaarlijkse symposia Sleepless en Breathless. 

Sleepless
Sleepless is bedoeld voor verpleegkundigen, artsen, zorginkopers en anderen die in hun dagelijkse praktijk met OSAS-patienten te maken hebben. Tijdens dit geaccrediteerde symposium wordt dieper ingegegaan op casuistiek, ontwikkelingen binnen het vakgebied en de verschillende behandelmethoden.

Breathless
Waar sleepless zich richt op slaap, is breathless hét symposium voor professionals die te maken hebben met alle verschillend respiratoire therapieen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de behandeling van COPD.

Trainingen op maat
Wij geven regelmatig trainingen in ziekenhuizen en op scholen. Dat kan gaan over de verschillende modaliteiten voor zuurstof, maar ook over het gebruik van de transcutane PCO2 monitor (SenTec). We sluiten de training aan op het kennisniveau van de groep, waardoor we er zeker van zijn dat we praktische hulp kunnen bieden voor de dagelijkse praktijk.