VIVISOL

Ziekenhuizen gezocht voor service trial Resmon Pro Diary

11/03/2021

VIVISOL is continu in beweging om nieuwe technieken binnen de respiratoire zorg te omarmen die de kwaliteit van leven van patiënten kunnen verhogen. Voor een service trial met het Resmon Pro Diary apparaat zijn wij op zoek naar ziekenhuizen die hierin een bijdrage kunnen leveren. Deze trial is goedgekeurd door de medisch-ethische toetsingscommissie (METC).

 

Resmon Pro Diary

Resmon Pro Diary is het resultaat van 20 jaar wetenschappelijk onderzoek door verschillende Europese, Amerikaanse en Australische onderzoekscentra. Bij ernstige exacerbaties onder COPD-patiënten kan langzaam herstel leiden tot permanente beperkingen of afname van FEV (Forced Expiratory Volume). Naast een lagere levenskwaliteit voor de COPD-patiënten, brengt het hoge zorgkosten voor de samenleving met zich mee. ‘Resmon Pro Diary’ maakt het mogelijk om verergering van het ziektebeeld vroegtijdig op te sporen, doordat COPD-patiënten op een veilige en betrouwbare manier op afstand gevolgd kunnen worden.

Werking Resmon Pro Diary

Patiënten ademen dagelijks 90 seconden door het Resmon Pro Diary-apparaat. Het unieke algoritme met FOT-technologie detecteert verslechtering van de longfunctie. Het apparaat verwerkt en verstuurt de data automatisch via 3G naar het telemedicine-platform. De arts ziet met de ‘Exacerbaties Risico Index’ de resultaten op het telemedicine-platform. Wanneer de index aangeeft dat er een verhoogd risico is op exacerbaties, kan de arts effectief handelen en exacerbaties aanzienlijk reduceren of zelfs voorkomen.

Aanmelden 

Wilt u zich aanmelden voor de trial of wilt u meer informatie ? Neem dan met ons contact op via 013-2201158 of sales@vivisol.nl