VIVISOL

VIVISOL lanceert vernieuwde Mijn.VIVISOL!

VIVISOL lanceert vernieuwde Mijn.VIVISOL!

13/07/2021

Mijn.VIVISOL heeft sinds maandag 12 juli 2021 een nieuw jasje. Het vernieuwde bestelportaal biedt meer mogelijkheden voor patiënten en zorgverleners. Mijn.VIVISOL heeft een aantal nieuwe functionaliteiten en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

 

Snel artikelen bestellen

In Mijn.VIVISOL bestellen patiënten artikelen die zij nodig hebben voor hun therapie. Het gaat om patiënten met saturatiemonitoring en thuisbeademing. Patiënten met slaapapneu gaan later over op het nieuwe portaal.
Zorgverleners voor thuisbeademing gebruiken Mijn.VIVISOL om aan te geven welke producten hun patiënten kunnen bestellen. VIVISOL verzorgt vervolgens de levering van de producten.

Veiligheid boven alles

Veiligheid en Privacy is erg belangrijk. VIVISOL werkt met de veiligste technieken, waaronder two factor authentication. Zo is Mijn.VIVISOL beschermd en toekomstbestendig.

Alle wensen samengevoegd tot een mooi resultaat

Patiënten en zorgverleners staan bij VIVISOL centraal. Door de sterke samenwerking met Centra voor Thuisbeademing (CTB) heeft VIVISOL de wensen en behoeften voor Mijn.VIVISOL goed in kaart kunnen brengen. Zowel zorgverleners als patiënten van het CTB hebben de designs en eerste versies uitgebreid getest.
Het resultaat: een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk portaal.