VIVISOL

Ons nieuwe thuis officieel geopend!

12/10/2012

Na een drukke periode van bouwen, verhuizen en het zetten van puntjes op de spreekwoordelijke "i" was het dan eindelijk zover: de officiële opening van ons nieuwe pand op 11 oktober 2012.

 

Voorafgaand aan het openingsmoment maakten we graag van de gelegenheid gebruik om ons bedrijf aan onze gasten te presenteren. De heren Matteo Fumagalli (hoofddirectie SOL Group) en Claudio Garbellini (directeur Vivisol West Europa) praatten onze gasten eerst bij over onze internationale organisatie. Daarna gaf Ludo van der Poel (algemeen directeur Vivisol Nederland B.V.) een kijkje in de geschiedenis van onze Nederlandse vestiging.

En toen was het grote moment daar: Wethouder Erik de Ridder van Economische Zaken van de Gemeente Tilburg opende ons nieuwe thuis. Met recht een knallende opening: een tweetal CO2-kanonnen luidden een nieuwe periode in de geschiedenis van ons bedrijf in.

En zo werd 11 oktober 2012 een prachtige dag voor Vivisol Nederland: een nieuw pand - vol ruimte en licht - in optima forma, een stralende zon, enthousiaste gasten en een prettige ambiance.

Houdt u onze website in de gaten voor een uitgebreide sfeerimpressie!

v.l.n.r. Wethouder de Ridder, Claudio Garbellini, Ludo van der Poel, Matteo Fumagalli