VIVISOL

De werkdag van…Gijs

Service Operator

De werkdag van…Gijs

23/12/2019

De werkdagen van Gijs zitten vol verschillende opdrachten en vraagstukken. Een storing aan een saturatiemonitor, een zuurstofinstallatie, levering van zuurstofcilinders en het vullen van een zuurstoftank.

 

Al meer dan 15,5 jaar sta ik met frisse moed op om weer een werkdag te starten bij VIVISOL.

Eenmaal aangekomen op ons zuurstofdepot begroet ik mijn aanwezige collega’s. Ik bekijk mijn route en print de formulieren uit die ik nodig heb. Daarna controleer ik of ik voldoende materiaal bij heb om de dag te beginnen. Voordat ik op weg kan naar mijn eerste patiënt, neem ik bij het magazijn de overige apparatuur mee.

De dag zit vol verschillende opdrachten en vraagstukken. Een storing aan een saturatiemonitor, een zuurstofinstallatie, levering van zuurstofcilinders en het vullen van een zuurstoftank. Alles kan voorkomen tijdens de route. Ook iedere patiënt vraagt op zijn of haar manier aandacht van ons. Wij staan altijd paraat om ze te helpen en bieden een luisterend oor.

Aan het einde van mijn route neem ik contact op met onze planning om te vragen of er nog een spoedinstallatie of storing is. Er staat nog een opdracht open om een installatie van zuurstofapparatuur te doen bij een terminale patiënt. Ik neem de opdracht aan en rijd naar deze patiënt. Af en toe kom je onderweg moeilijke gevallen tegen waar we mee te maken krijgen. Bijvoorbeeld een jonge patiënt. Het bestand van VIVISOL bestaat immers uit patiënten van 0 tot 100 jaar of ouder. Vooral als we te maken krijgen met de kleinste/jongste onder ons dan kan het wel eens lastig zijn en ben ik dankbaar dat ik thuis 2 gezonde kinderen heb. De installatie is inmiddels voltooid. Hopelijk brengt de zuurstof wat verlichting in het laatste proces van zijn leven.

Nadat ik me heb afgemeld bij de planning, keer ik terug richting het zuurstofdepot. Hier haal ik de apparatuur die retour komt uit de bus. Vervolgens zorgt de vulploeg dat de bus klaar is voor de volgende dag. Na het afhandelen van mijn werkzaamheden ga ik lekker naar mijn gezin en is het tijd voor ontspanning.

Met vriendelijke groet,

Gijs