VIVISOL

Nieuws

Archief Nieuws 2021

 • Kennissymposium Sleepless verzet naar donderdag 8 oktober

  01/03/2021

  Het ziet er naar uit dat we in mei nog geen grote evenementen mogen organiseren. Wij vinden het erg belangrijk dat het evenement persoonlijk, dynamisch en interactief blijft. Daarom zijn wij genoodzaakt om het kennissymposium Sleepless te verplaatsen. De nieuwe datum wordt donderdag 7 oktober 2021. Ben jij erbij?

  Meer

 • Ziekenhuizen gezocht voor service trial Resmon Pro Diary

  11/03/2021

  VIVISOL is continu in beweging om nieuwe technieken binnen de respiratoire zorg te omarmen die de kwaliteit van leven van patiënten kunnen verhogen. Voor een service trial met het Resmon Pro Diary apparaat zijn wij op zoek naar ziekenhuizen die hierin een bijdrage kunnen leveren. Deze trial is goedgekeurd door de medisch-ethische toetsingscommissie (METC).

  Meer

 • MCL, Nij Smellinghe, Tjongerschans werken samen met VIVISOL: thuismonitoring COVID-patiënten

  08/03/2021

  Door de inzet van thuismonitoring en toediening van zuurstof in de thuissituatie kunnen de Friese ziekenhuizen MCL, Nij Smellinghe en Tjongerschans opgenomen COVID-patiënten eerder de kans geven om thuis te herstellen. In overleg met de huisartsen uit de regio maken de ziekenhuizen gebruik van een monitoringsysteem van VIVISOL. De nieuwe werkwijze is gestart op 1 maart 2021. Het gebruik van het monitoringsysteem wordt mogelijk gemaakt door de zorgverzekeraars, waaronder De Friesland.

  Meer

 • VIVISOL distributeur Somnomedics producten

  12/01/2021

  Sinds 1 januari 2021 heeft Wave Medical B.V. de distributie van Somnomedics producten overgedragen aan VIVISOL. Met deze stap kunnen we klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van slaapdiagnostiek. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact op via sales@vivisol.nl.

  Meer