VIVISOL

Nieuws

Archief Nieuws 2019

 • De werkdag van…Gijs

  De werkdag van…Gijs

  Service Operator

  23/12/2019

  De werkdagen van Gijs zitten vol verschillende opdrachten en vraagstukken. Een storing aan een saturatiemonitor, een zuurstofinstallatie, levering van zuurstofcilinders en het vullen van een zuurstoftank.

  Meer

 • De werkdag van…Mike

  De werkdag van…Mike

  Field Service Technician Beademing

  19/11/2019

  Een dag in het werkleven van Mike, die dagelijks op pad is. Geen enkele dag is hetzelfde. Mike neemt ons mee gedurende een afwisselende werkdag, en biedt ons een kijkje in de VIVISOL-keuken.

  Meer

 • Slaapapneu sneller gediagnosticeerd door service Diagnostics@Home

  09/10/2019

  De impact van slaapapneu op de gezondheid blijkt veel groter dan verwacht. Gelukkig onderkennen huisartsen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars de problematiek rondom slaapapneu en de noodzaak tot een snelle behandeling ervan steeds meer. Matthijs Bergsma, Business Development Manager bij VIVISOL volgt deze ontwikkeling op de voet.

  Meer

 • Dienstverlening VIVISOL hoog gewaardeerd door beademingspatiënten

  03/07/2019

  VIVISOL levert sinds enige tijd de disposables aan de beademingspatienten van de vier Centra voor Thuisbeademing (CTB). Dit zijn de verbruiksartikelen die beademingspatienten nodig hebben bij hun therapie. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Tegelijkertijd is het voor het CTB wenselijk om inzicht te krijgen in de tevredenheid onder disposablegebruikers. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe gebruikers onze dienstverlening ervaren, hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Hierbij is specifiek gekeken naar de tevredenheid van gebruikers over:

  - Het contact met Customer Service
  - Het online bestelportal
  - Het bestellen van disposables
  - De klachtenprocedure

  Disposablesgebruikers beoordelen de totale kwaliteit van onze dienstverlening met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,5.

  Meer

 • Slaapapneu bij vrouwen

  01/04/2019

  Recente onderzoeken tonen aan dat obstructief slaapapneu (OSAS) ook bij vrouwen veel voorkomt: 6% van de vrouwen boven 40 jaar lijden aan ernstige OSAS(1). 90% daarvan is niet gediagnosticeerd(2).

  Meer

 • Vakantie en Ventilatie

  31/01/2019

  Sinds 1 januari 2018 zorgt het Centrum voor Thuisbeademing Maastricht (CTbM) niet meer voor vakantie-apparatuur. VIVISOL Nederland heeft deze service overgenomen.

  Meer