VIVISOL

Nieuws

Archief Nieuws 2017

 • Een duurzaam geschenk

  Een duurzaam geschenk

  15/08/2017

  Duurzaamheid is een van de uitgangspunten voor veel beslissingen die we nemen bij VIVISOL. Zo ook toen we de keuze maakten voor een geschenk dat deelnemers aan ons jaarlijkse symposium Breathless als aandenken ontvangen. We kozen dit jaar voor een Join the Pipe waterfles. Dit is niet alleen een duurzame keuze omdat deze fles in Nederland wegwerpflesjes bespaart doordat er meer kraanwater gedronken wordt. Join the Pipe is extra duurzaam omdat de organisatie die deze flessen vervaardigt, werkt volgens het Buy One Give One principe. Voor iedere in Nederland verkochte fles, wordt in Afrika een fles aan een kind verstrekt.

  Meer

 • In het nieuws: tongzenuwstimulator als nieuwe behandelmethode slaapapneu

  In het nieuws: tongzenuwstimulator als nieuwe behandelmethode slaapapneu

  31/07/2017

  In de afgelopen dagen is er in de media veel aandacht geweest voor de tongzenuwstimulator als behandelmethode bij slaapapneu. Onze Customer Service collega's ontvangen veel vragen over deze nieuwe ontwikkeling.

  Meer

 • Met uw CPAP op reis

  Met uw CPAP op reis

  Handige vakantietips voor CPAP-gebruikers

  29/06/2017

  In deze periode krijgen onze OSAS-consulenten veel vragen over het reizen met een CPAP. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet.

  Meer

 • Sleepless 2017: De sprekers en workshops zijn bekend

  Baan je een weg door de jungle van slaapapneu

  07/04/2017

  Meer

 • Sleepless & Breathless 2017: de locaties zijn bekend

  08/02/2017

  Wij geven je graag een update over onze kennissymposia Sleepless en Breathless. Mocht je jezelf al ingeschreven hebben, lees dan snel verder op welke bijzondere locaties deze symposia gaan plaatsvinden. Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de invulling van het dagprogramma wat tussen
  9.00 uur en 17.00 uur zal plaatsvinden.

  Nog niet ingeschreven? Pak dan snel je kans en schrijf je in!

  Meer