VIVISOL

Nieuws

Nieuws

 • Dienstverlening VIVISOL hoog gewaardeerd door beademingspatiënten

  03/07/2019

  VIVISOL levert sinds enige tijd de disposables aan de beademingspatienten van de vier Centra voor Thuisbeademing (CTB). Dit zijn de verbruiksartikelen die beademingspatienten nodig hebben bij hun therapie. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Tegelijkertijd is het voor het CTB wenselijk om inzicht te krijgen in de tevredenheid onder disposablegebruikers. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe gebruikers onze dienstverlening ervaren, hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Hierbij is specifiek gekeken naar de tevredenheid van gebruikers over:

  - Het contact met Customer Service
  - Het online bestelportal
  - Het bestellen van disposables
  - De klachtenprocedure

  Disposablesgebruikers beoordelen de totale kwaliteit van onze dienstverlening met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,5.

  Meer

 • Slaapapneu bij vrouwen

  01/04/2019

  Recente onderzoeken tonen aan dat obstructief slaapapneu (OSAS) ook bij vrouwen veel voorkomt: 6% van de vrouwen boven 40 jaar lijden aan ernstige OSAS(1). 90% daarvan is niet gediagnosticeerd(2).

  Meer

 • Vakantie en Ventilatie

  31/01/2019

  Sinds 1 januari 2018 zorgt het Centrum voor Thuisbeademing Maastricht (CTbM) niet meer voor vakantie-apparatuur. VIVISOL Nederland heeft deze service overgenomen.

  Meer

 • Last van koude lucht of condensvorming in je CPAP-slang?

  4 tips om kou en condens tegen te gaan

  05/12/2018

  Meer

 • Inschrijving OSAS-bijscholingscursus vol!

  Inschrijving OSAS-bijscholingscursus vol!

  08/08/2018

  Onze jaarlijkse OSAS-bijscholingscursus komt er weer aan! Net als vorig jaar bestaat de cursus uit drie losse cursusdagen. We verwelkomen u graag op donderdag 11 oktober, donderdag 1 november en/of donderdag 22 november bij van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. U heeft de keuze om één of meerdere dagen aanwezig te zijn, afhankelijk van uw behoeften.

  Meer

 • Een klein gebaar met grote impact

  17/07/2018

  Heinz en Anneke Ros zetten zich al sinds jaar en dag in voor ‘Stichting Hoop voor Albanië’ met als doel om de minderbedeelden, armen en zwakken van de Albanese samenleving te helpen.

  Meer

 • Meer informatie over reis-CPAP’s

  Met dank aan onze collega Jan Harks

  07/06/2018

  Onze collega Jan Harks heeft tijdens de Landelijke Voorjaarsbijeenkomst van de ApneuVereniging een presentatie gehouden over de reis-CPAP's die momenteel verkrijgbaar zijn.

  Meer

 • VIVISOL draagt steentje bij aan gezondheidszorg in Gambia

  18/04/2018

  Onlangs ontving onze collega Jan Harks vertegenwoordigers van de stichting Rescue Baby Gambia. Hij mocht ze blij maken met een zuurstof concentrator voor de kraamafdeling van een ziekenhuis in Essau, Gambia. Op deze manier draagt VIVISOL een steentje bij aan de gezondheidszorg op deze kraamafdeling.

  Meer

 • APNEU HYPOPNEU INDEX, WAT BETEKENT DAT EIGENLIJK?

  21/03/2018

  Bij de meeste CPAP-apparaten is het mogelijk zelf uw AHI uit te lezen. Maar wat betekent dit nu eigenlijk?

  Meer

 • VIVISOL zingt voor longonderzoek

  Ademnoot - 17 februari 2018

  30/01/2018

  Zorgeloos ademhalen. Dag in, dag uit, zien wij dat dit helaas voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid is. Gezien de aard van onze dienstverlening kan het niet anders dan dat wij longonderzoek een warm hart toedragen.

  Meer

 • Pagina 3 van 7  < 1 2 3 4 5 >  Laatste ⟩