VIVISOL

Nieuws

Nieuws

 • MCL, Nij Smellinghe, Tjongerschans werken samen met VIVISOL: thuismonitoring COVID-patiënten

  08/03/2021

  Door de inzet van thuismonitoring en toediening van zuurstof in de thuissituatie kunnen de Friese ziekenhuizen MCL, Nij Smellinghe en Tjongerschans opgenomen COVID-patiënten eerder de kans geven om thuis te herstellen. In overleg met de huisartsen uit de regio maken de ziekenhuizen gebruik van een monitoringsysteem van VIVISOL. De nieuwe werkwijze is gestart op 1 maart 2021. Het gebruik van het monitoringsysteem wordt mogelijk gemaakt door de zorgverzekeraars, waaronder De Friesland.

  Meer

 • VIVISOL distributeur Somnomedics producten

  12/01/2021

  Sinds 1 januari 2021 heeft Wave Medical B.V. de distributie van Somnomedics producten overgedragen aan VIVISOL. Met deze stap kunnen we klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van slaapdiagnostiek. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact op via sales@vivisol.nl.

  Meer

 • Veelgestelde vragen rondom COVID-19 in Nederland

  08/10/2020

  We kunnen ons voorstellen dat de verspreiding van COVID-19 in Nederland vragen bij u oproept. VIVISOL volgt de richtlijnen van het RIVM. Hieronder leest u meer over onze actuele dienstverlening.

  Meer

 • Online vragenlijst voor coronapatiënten

  22/06/2020

  Het Longfonds heeft samen met de Universiteit van Maastricht een online vragenlijst ontwikkeld voor mensen die een corona besmetting hebben gehad en restklachten hebben.

  Meer

 • Nestkasten zijn de start op weg naar groenere bedrijventerreinen

  20/02/2020

  Op bedrijvenpark Kraaiven hebben VIVISOL, Vitaal Kraaiven en Vossenberg, Stichting MOED en Van Helvoirt Groen symbolisch de eerste nestkast voor koolmezen opgehangen. Het helpt tegen de eikenprocessierups, maar is als actie binnen de Green Deal ook een opmaat naar de vergroening van de bedrijvenparken Kraaiven en Vossenberg.

  Meer

 • De werkdag van…Dirk

  De werkdag van…Dirk

  OSAS consulent

  06/02/2020

  Het persoonlijke contact en de verhalen van patiënten geven Dirk plezier in zijn werkdag.

  Meer

 • Alle informatie over slaapapneu en pap-therapie verzameld op pap.vivisol.nl
 • De werkdag van…Gijs

  De werkdag van…Gijs

  Service Operator

  23/12/2019

  De werkdagen van Gijs zitten vol verschillende opdrachten en vraagstukken. Een storing aan een saturatiemonitor, een zuurstofinstallatie, levering van zuurstofcilinders en het vullen van een zuurstoftank.

  Meer

 • De werkdag van…Mike

  De werkdag van…Mike

  Field Service Technician Beademing

  19/11/2019

  Een dag in het werkleven van Mike, die dagelijks op pad is. Geen enkele dag is hetzelfde. Mike neemt ons mee gedurende een afwisselende werkdag, en biedt ons een kijkje in de VIVISOL-keuken.

  Meer

 • Slaapapneu sneller gediagnosticeerd door service Diagnostics@Home

  09/10/2019

  De impact van slaapapneu op de gezondheid blijkt veel groter dan verwacht. Gelukkig onderkennen huisartsen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars de problematiek rondom slaapapneu en de noodzaak tot een snelle behandeling ervan steeds meer. Matthijs Bergsma, Business Development Manager bij VIVISOL volgt deze ontwikkeling op de voet.

  Meer

 • Pagina 2 van 7  < 1 2 3 4 >  Laatste ⟩