VIVISOL

Nieuws

Nieuws

 • Meer informatie voor gebruikers van Philips slaapapneuapparatuur
 • Persbericht Philips: antwoorden op veelgestelde vragen
 • Advies artsen in reactie op aangepaste waarschuwingsmelding Philips slaapapneu- en beademingsapparaten

  Advies artsen in reactie op aangepaste waarschuwingsmelding Philips slaapapneu- en beademingsapparaten

  Nieuwe informatie voor gebruikers van Philips slaapapneuapparaten

  18/06/2021

  Na de eerste melding van Philips afgelopen maandag over een mogelijk veiligheidsrisico van haar slaapapneu- en beademingsapparaten, heeft Philips meer informatie gedeeld in een Europese Field Safety Notice. Vervolgens heeft de vereniging van artsen haar advies hierover gegeven. Graag informeren wij u over deze nieuwe informatie.

  Meer

 • Ziekenhuizen gezocht voor service trial Resmon Pro Diary

  11/03/2021

  VIVISOL is continu in beweging om nieuwe technieken binnen de respiratoire zorg te omarmen die de kwaliteit van leven van patiënten kunnen verhogen. Voor een service trial met het Resmon Pro Diary apparaat zijn wij op zoek naar ziekenhuizen die hierin een bijdrage kunnen leveren. Deze trial is goedgekeurd door de medisch-ethische toetsingscommissie (METC).

  Meer

 • MCL, Nij Smellinghe, Tjongerschans werken samen met VIVISOL: thuismonitoring COVID-patiënten

  08/03/2021

  Door de inzet van thuismonitoring en toediening van zuurstof in de thuissituatie kunnen de Friese ziekenhuizen MCL, Nij Smellinghe en Tjongerschans opgenomen COVID-patiënten eerder de kans geven om thuis te herstellen. In overleg met de huisartsen uit de regio maken de ziekenhuizen gebruik van een monitoringsysteem van VIVISOL. De nieuwe werkwijze is gestart op 1 maart 2021. Het gebruik van het monitoringsysteem wordt mogelijk gemaakt door de zorgverzekeraars, waaronder De Friesland.

  Meer

 • Kennissymposium Sleepless verzet naar donderdag 7 oktober

  01/03/2021

  Het ziet er naar uit dat we in mei nog geen grote evenementen mogen organiseren. Wij vinden het erg belangrijk dat het evenement persoonlijk, dynamisch en interactief blijft. Daarom zijn wij genoodzaakt om het kennissymposium Sleepless te verplaatsen. De nieuwe datum wordt donderdag 7 oktober 2021. Ben jij erbij?

  Meer

 • VIVISOL distributeur Somnomedics producten

  12/01/2021

  Sinds 1 januari 2021 heeft Wave Medical B.V. de distributie van Somnomedics producten overgedragen aan VIVISOL. Met deze stap kunnen we klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van slaapdiagnostiek. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact op via sales@vivisol.nl.

  Meer

 • Veelgestelde vragen rondom COVID-19 in Nederland

  08/10/2020

  We kunnen ons voorstellen dat de verspreiding van COVID-19 in Nederland vragen bij u oproept. VIVISOL volgt de richtlijnen van het RIVM. Hieronder leest u meer over onze actuele dienstverlening.

  Meer

 • Online vragenlijst voor coronapatiënten

  22/06/2020

  Het Longfonds heeft samen met de Universiteit van Maastricht een online vragenlijst ontwikkeld voor mensen die een corona besmetting hebben gehad en restklachten hebben.

  Meer

 • Nestkasten zijn de start op weg naar groenere bedrijventerreinen

  20/02/2020

  Op bedrijvenpark Kraaiven hebben VIVISOL, Vitaal Kraaiven en Vossenberg, Stichting MOED en Van Helvoirt Groen symbolisch de eerste nestkast voor koolmezen opgehangen. Het helpt tegen de eikenprocessierups, maar is als actie binnen de Green Deal ook een opmaat naar de vergroening van de bedrijvenparken Kraaiven en Vossenberg.

  Meer

 • Pagina 1 van 6  1 2 3 >  Laatste ⟩