VIVISOL

Nieuws

Nieuws

 • Veelgestelde vragen rondom COVID-19 in Nederland

  03/04/2020

  We kunnen ons voorstellen dat de verspreiding van COVID-19 in Nederland vragen bij u oproept. VIVISOL volgt de richtlijnen van het RIVM. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening.

  Meer

 • Kennissymposium Sleepless verzet naar 2021

  Volgende editie is op donderdag 27 mei 2021

  03/04/2020

  Het kabinet heeft onlangs bekendgemaakt dat alle evenementen in Nederland de komende periode worden afgelast. We keken er enorm naar uit om deelnemers te ontvangen op de 15e editie van Sleepless. Vanzelfsprekend is de volksgezondheid het allerbelangrijkst en zijn wij genoodzaakt om het kennissymposium te verplaatsen.

  Meer

 • Nestkasten zijn de start op weg naar groenere bedrijventerreinen

  20/02/2020

  Op bedrijvenpark Kraaiven hebben VIVISOL, Vitaal Kraaiven en Vossenberg, Stichting MOED en Van Helvoirt Groen symbolisch de eerste nestkast voor koolmezen opgehangen. Het helpt tegen de eikenprocessierups, maar is als actie binnen de Green Deal ook een opmaat naar de vergroening van de bedrijvenparken Kraaiven en Vossenberg.

  Meer

 • De werkdag van…Dirk

  De werkdag van…Dirk

  OSAS consulent

  06/02/2020

  Het persoonlijke contact en de verhalen van patiënten geven Dirk plezier in zijn werkdag.

  Meer

 • Alle informatie over slaapapneu en pap-therapie verzameld op pap.vivisol.nl
 • De werkdag van…Gijs

  De werkdag van…Gijs

  Service Operator

  23/12/2019

  De werkdagen van Gijs zitten vol verschillende opdrachten en vraagstukken. Een storing aan een saturatiemonitor, een zuurstofinstallatie, levering van zuurstofcilinders en het vullen van een zuurstoftank.

  Meer

 • De werkdag van…Mike

  De werkdag van…Mike

  Field Service Technician Beademing

  19/11/2019

  Een dag in het werkleven van Mike, die dagelijks op pad is. Geen enkele dag is hetzelfde. Mike neemt ons mee gedurende een afwisselende werkdag, en biedt ons een kijkje in de VIVISOL-keuken.

  Meer

 • Slaapapneu sneller gediagnosticeerd door service Diagnostics@Home

  09/10/2019

  De impact van slaapapneu op de gezondheid blijkt veel groter dan verwacht. Gelukkig onderkennen huisartsen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars de problematiek rondom slaapapneu en de noodzaak tot een snelle behandeling ervan steeds meer. Matthijs Bergsma, Business Development Manager bij VIVISOL volgt deze ontwikkeling op de voet.

  Meer

 • Dienstverlening VIVISOL hoog gewaardeerd door beademingspatiënten

  03/07/2019

  VIVISOL levert sinds enige tijd de disposables aan de beademingspatienten van de vier Centra voor Thuisbeademing (CTB). Dit zijn de verbruiksartikelen die beademingspatienten nodig hebben bij hun therapie. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Tegelijkertijd is het voor het CTB wenselijk om inzicht te krijgen in de tevredenheid onder disposablegebruikers. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe gebruikers onze dienstverlening ervaren, hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Hierbij is specifiek gekeken naar de tevredenheid van gebruikers over:

  - Het contact met Customer Service
  - Het online bestelportal
  - Het bestellen van disposables
  - De klachtenprocedure

  Disposablesgebruikers beoordelen de totale kwaliteit van onze dienstverlening met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,5.

  Meer

 • Inschrijving OSAS-cursus geopend!

  10 en 31 oktober en 21 november organiseert VIVISOL voor de 12e keer de OSAS-cursus.

  01/05/2019

  Op zoek naar meer verdieping in je werk? Of meer kennis opdoen? In het najaar organiseren wij voor de 12e keer onze OSAS-cursus voor (OSAS)verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

  Meer

 • Pagina 1 van 10  1 2 3 >  Laatste ⟩