VIVISOL

Sleepless en Breathless 2017: de inschrijving is geopend

Sleepless en Breathless 2017: de inschrijving is geopend

01/11/2016

VIVISOL kent een lange traditie in de respiratoire facilitaire thuiszorg en we delen onze kennis graag. Ook in 2017 organiseren we daarom weer Sleepless en Breathless, onze kennissymposia voor zorgprofessionals. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk. Graag begroeten we je aankomend voorjaar op deze events!

 

Sleepless: donderdag 18 mei

Sleepless, het symposium over slaapapneu, is na elf edities voor veel verpleegkundigen en KNF-Laboranten een vaste waarde op het programma. Zet daarom donderdag 18 mei 2017 in je agenda als je aanwezig wilt zijn op deze dag boordevol informatie over de behandelmethoden en achtergronden van slaapapneu. Ontmoet vakgenoten op een bijzondere, sfeervolle en verrassende locatie in het midden des lands!

Wil je deze dag niet missen? Inschrijven kan hier

Breathless: donderdag 15 juni

Houd donderdag 15 juni 2017 alvast vrij in je agenda, want dan staat voor de vijfde keer Breathless op het programma. Geniet in een feestelijke en vooral ontspannen omgeving van een dag vol interessante lezingen rondom het thema "COPD". Een must voor iedere professional die in het dagelijks werk met dit ziektebeeld te maken heeft.

Wil je erbij zijn? Je schrijft je in via deze link

De kosten voor deelname aan Sleepless of Breathless bedragen €85,- per persoon. Voor beide events geldt een maximum van 3 deelnemers per afdeling. Overleg daarom indien nodig met je collega’s. 

Accreditatie voor de verschillende beroepsgroepen wordt aangevraagd. 

Heb je vragen? Stel ze gerust via viviacademy@vivisol.nl