VIVISOL

Sleepless & Breathless 2018 De data en locaties zijn bekend - schrijf je nu in!

Sleepless & Breathless 2018 De data en locaties zijn bekend - schrijf je nu in!

12/12/2017

VIVISOL kent een lange traditie in de respiratoire facilitaire thuiszorg en we delen onze kennis graag. Ook in 2018 organiseren we Sleepless en Breathless, onze kennissymposia voor zorgprofessionals. De voorbereidingen van deze dagen zijn inmiddels in volle gang. Je kunt je nu inschrijven! We hopen je te mogen begroeten aankomend voorjaar. Wens je meer informatie? Neem contact met ons op via viviacademy@vivisol.nl

 

Sleepless: donderdag 31 mei 2018
Sleepless, het symposium over OSAS, is na twaalf edities voor veel verpleegkundigen en KNF-Laboranten een vaste waarde op het programma. Zet daarom donderdag 31 mei 2018 in je agenda als je bij deze dag boordevol informatie over de behandelmethoden en achtergronden van slaapapneu aanwezig wilt zijn. Ontmoet vakgenoten op een bijzondere, sfeervolle en verrassende locatie.

Deze sfeervolle en verrassende locatie maken we bij deze direct bekend; De Landgoederij te Bunnik vormt het decor voor Sleepless 2018! De Landgoederij (een woordcombinatie van 'landgoed' en 'boerderij') is een monumentaal erfgoed dat bestaat uit een landgoed, een kasteel en een boerderij. De perfecte basis voor het volgen van inspirerende workshops! Met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en openbaar vervoer op loopafstand is het een goed bereikbare locatie.

Algemene adresgegevens:
De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
Wil je deze dag niet missen? Inschrijven kan hier 

 
Breathless: donderdag 28 juni 2018
Houd donderdag 28 juni 2018 alvast vrij in je agenda, dan staat voor de zesde keer Breathless op het programma. Geniet in een feestelijke en vooral ontspannen omgeving van een dag vol interessante lezingen rondom het thema 'COPD'. Een must voor iedere professional die in het dagelijks werk met dit ziektebeeld te maken heeft. 
Als deelnemer aan Breathless wordt je op op 28 juni van harte welkom geheten bij Kasteel de Schaffelaar te Barneveld. Het kasteel heeft de status van een Rijksmonument en behoort tot de top-100 van de Nederlandse UNESCO-monumenten. Een unieke locatie voor een leerzame dag in een gemoedelijke sfeer. Geniet tussen de workshops door van al het moois wat deze locatie te bieden heeft! Het kasteel ligt tegenover het station en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Algemene adresgegevens:
Kasteel De Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld
Wil je erbij zijn? Je schrijft je in via deze link 

De kosten voor deelname aan Sleepless of Breathless bedragen €85,- per persoon. Voor beide events geldt een maximum van 3 deelnemers per afdeling, overleg daarom indien nodig met je collega’s.
Accreditatie voor de verschillende beroepsgroepen wordt aangevraagd. Heb je vragen? Stel ze gerust via viviacademy@vivisol.nl !